Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Συνάντηση με τον κ. Χρήστο Παναγιωτίδη

Συνάντηση Γεώργιου Νανάκου, Υποψήφιου Δήμαρχου Βόλβης, με τον αγρότη κ. Χρήστο Παναγιωτίδη, βραβευθέντα ως «Καλύτερος Νέος Αγρότης 2013» από την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ και το ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, στο πλαίσιο του Money Show 2013.

 Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Βόλβης κ. Γεώργιος Νανάκος, συναντήθηκε σήμερα Κυριακή 12/1/14 με τον βραβευμένο ως «Καλύτερο Νέο Αγρότη 2013», κ. Χρήστο Παναγιωτίδη.
Η συνάντηση έγινε στο Αγρόκτημα Παναγιωτίδη, που βρίσκεται στον Οικισμό Πλατεία της Κοινότητας Περιστερώνα, της Δημοτικής Ενότητας Απολλωνίας του Δήμου Βόλβης.
Ο «Καλύτερος Νέος Αγρότης 2013», ο κ. Χρήστος Παναγιωτίδης, είναι μόλις 26 ετών και κατέκτησε την τιμητική διάκριση, διότι η φάρμα του διαθέτει εξαιρετικά χαρακτηριστικά πολυλειτουργικότητας, βιωσιμότητας, «πράσινων» πρακτικών και κοινωνικής προσφοράς.
Ο κ. Γεώργιος Νανάκος, ζήτησε και ενημερώθηκε από τον κ. Χρήστο Παναγιωτίδη, για την πολύχρονη, δύσκολη αλλά επιτυχή προσπάθεια της οικογένειας Παναγιωτίδη, η οποία ξεκίνησε το 1997.

Το Αγρόκτημα Παναγιωτίδη σήμερα, είναι μια πλήρως καθετοποιημένη μονάδα βιολογικής εκτροφής βοοειδών, αιγοπροβάτων και χοιριδίων, καθώς και παραγωγής τυποποιημένων βιολογικών γαλακτοκομικών προϊόντων και κρέατος.
Ολόκληρη η παραγωγή βιολογικών γαλακτοκομικών προϊόντων του Αγροκτήματος Παναγιωτίδη, διατίθεται στις Λαϊκές Αγορές Βιολογικών Προϊόντων της Θεσσαλονίκης.
Η ζήτηση των βιολογικών προϊόντων του Αγροκτήματος Παναγιωτίδη, είναι περίπου τριπλάσια από την προσφορά, γεγονός που δημιουργεί πολύ μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης της μονάδας.
Ο κ. Γεώργιος Νανάκος, συνεχάρη τον κ. Χρήστο Παναγιωτίδη για την διάκρισή του και τους γονείς του, για την πολύμοχθη και καινοτόμα προσπάθειά τους.
Μετά την συνάντηση και την ξενάγηση στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του τυροκομείου του Αγροκτήματος Παναγιωτίδη, ο κ. Γεώργιος Νανάκος, δήλωσε:

«Αμέσως μόλις πληροφορήθηκα την ανάδειξη του συμπολίτη μας στον Δήμο Βόλβης κ. Χρήστου Παναγιωτίδη, ως «Καλύτερου Νέου Αγρότη 2013», θεώρησα ότι είναι υποχρέωσή μου να τον συγχαρώ προσωπικά και να ενημερωθώ για το εξαιρετικό έργο που έχει επιτευχθεί.
Η διάκριση δεν είναι μόνο τιμητική για το έργο του κ. Χρήστου Παναγιωτίδη και των γονέων του, αλλά τιμητική για ολόκληρο τον δήμο μας και πρότυπο μίμησης για του αγρότες συμπολίτες μας, και ειδικότερα της πεδινής και ορεινής περιοχής του Δήμου Βόλβης.
Η επιλογή και απόφασή μου να ξεκινήσω τις επίσημες συναντήσεις μου, ως Υποψήφιος Δήμαρχος Βόλβης, με τους συμπολίτες μου, της εργατικότητας, του μόχθου, της δημιουργίας και της επιχειρηματικής κοινότητας γενικότερα, από το «Αγρόκτημα Παναγιωτίδη», μόνο τυχαία δεν είναι.
Με αυτή την πρωτοβουλία μου, επιθυμώ να υπογραμμίσω την βασική κατεύθυνση του δημοτικού μας προγράμματος, για την συνεχή, συστηματική και αποτελεσματική υποστήριξη όλων των συμπολιτών μου που μοχθούν στην πεδινή και ορεινή γη του Δήμου Βόλβης.
Παράλληλα, ως ένας δοκιμασμένος επαγγελματίας του τουριστικού τομέα, είμαι βαθύτατα πεπεισμένος ότι οι παραλιακές, οι παραλίμνιες, οι πεδινές και οι ορεινές περιοχές, όλος ο τόπος μας, ο Δήμος Βόλβης, έχει προοπτική ανάπτυξης με ενότητα, συνέργειες, συνεργασία, όλων σε όλους τους τομείς.
Μαζί με τους συνεργάτες μου, έχουμε σχεδιάσει τις δομές και τους μηχανισμούς υποστήριξης που σκοπεύουμε να δημιουργήσουμε, ώστε οι αγρότες του δήμου μας και ιδιαίτερα η νέα γενιά των αγροτών συμπολιτών μας, να έχουν κάθε δυνατή βοήθεια και εξειδικευμένη υποστήριξη.
Σε όσους καλοπροαίρετα ή όχι,
-αμφιβάλλουν για την αποφασιστικότητά μας, να δημιουργήσουμε υγιείς και αποτελεσματικές δομές και υπηρεσίες υποστήριξης των συμπολιτών μας του μόχθου, της παραγωγής και της δημιουργίας, ας κάνουν υπομονή μέχρι την δημοσιοποίηση του δημοτικού μας προγράμματος,
Σε όσους καλοπροαίρετα ή όχι,
-αμφιβάλλουν για το αν είναι ρεαλιστικό και εφικτό, να δημιουργήσουμε και να παράγουμε, βελτιώνοντας την ζωή μας και αναπτύσσοντας τον τόπο μας, η υπαρκτή πραγματικότητα του Αγροκτήματος Παναγιωτίδη και πάρα πολλών άλλων συμπολιτών μας, είναι η απάντηση!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Œ