Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Δήλωση για την υποστήριξη κ. Βλαδίμηρου Όχουνου

ΔΗΛΩΣΗ
για την ανακοίνωση υποστήριξης και στράτευσης στην παράταξή μας, του π. Δήμαρχου Μαδύτου κ. Βλαδίμηρου Όχουνου

 Συμπολίτισσες και Συμπολίτες μου στον Δήμο Βόλβης,
           
            Όλοι μας, όσοι κατοικούμε στις περιοχές που περικλείει ο Δήμος Βόλβης, στην διαδρομή των τελευταίων τριάντα και πλέον χρόνων, έχουμε ακούσει και έχουμε δει το πρωτοπόρο και ξεχωριστό έργο ενός Δημάρχου, του οποίου η φήμη ξεπέρασε τα όρια του Νομού.

            Η απαρίθμηση του έργου που έχει πραγματοποιήσει ο Δήμαρχος Βλαδίμηρος Όχουνος, στην Νέα Μάδυτο, στο Μόδι, στην Απολλωνία, εκλεγόμενος για πρώτη φορά Πρόεδρος της Κοινότητας Νέας Μαδύτου το 1982 και αδιάλειπτα επανεκλεγόμενος επί 28 χρόνια, είναι αδύνατο να καταγραφεί σε μια δήλωση, χρειάζεται χώρος πολλών σελίδων.

            Θέλω να υπενθυμίσω όμως, εντελώς ενδεικτικά, σε όλες και όλους που κατοικούμε στην περιοχή του Δήμου Βόλβης ότι:
  •               Στην Νέα Μάδυτο λειτούργησε το δεύτερο στην Ελλάδα Κέντρο Υγείας στην δεκαετία του ‘80 και ευεργετηθήκαμε όλοι μας στην γύρω περιοχή,
  •          Στην Νέα Μάδυτο και στο Μόδι, κατασκευάστηκε το 1992 και λειτουργεί αποχετευτικό σύστημα, ενώ άλλες περιοχές μας, μέχρι σήμερα, δεν διαθέτουν!
  •                Ο πρώην Δήμος Μαδύτου, διαθέτει σταθμό βιολογικού καθαρισμού λυμάτων  εδώ και πολλά χρόνια, ενώ οι άλλοι πρώην δήμοι, ακόμη και σήμερα, δεν διαθέτουν και εξυπηρετούνται από αυτό της Νέας Μαδύτου ή του πρώην Δήμου Αγίου Γεωργίου, ενώ υπήρχε από το 1991 σχετικό πρόγραμμα (ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΚΤΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ Med Spa), στο οποίο τους προτάθηκε να ενταχθούν αλλά, αδιαφόρησαν!
Το όραμά μου για τον Δήμο Βόλβης, για την ανάπτυξη του τόπου μας, είναι ταυτόσημο με την φιλοσοφία που διαπερνά τον τρόπο διαχείρισης των τοπικών κοινών υποθέσεων και με το όραμα που φαίνεται μέσα από το έργο που επιτέλεσε ο πρώην Δήμαρχος Μαδύτου.

Ο άνθρωπος της τοπικής αυτοδιοίκησης που κοσμεί τον τόπο μας με την παρουσία του, αποτελεί πρότυπο για μένα προσωπικά και πιστεύω ότι πρέπει να αποτελεί πρότυπο για κάθε πολίτη που δραστηριοποιείται στις κοινές υποθέσεις του τόπου μας.

Αγαπητέ Βλαδίμηρε Όχουνε,

            Θεωρώ ως ένα από τα ευτυχέστερα γεγονότα στην ζωή μου, την ευκαιρία που μου δόθηκε να σε συναντήσω και να σε γνωρίσω από κοντά πρόσφατα.

            Γνώριζα, όπως όλοι μας στην περιοχή, το ξεχωριστό έργο σου.

            Τα ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για το πρόσωπό μου στην ανακοίνωσή σου,  με συγκινούν και με επιφορτίζουν με περισσότερη ευθύνη ώστε να ανταποκριθώ αποτελεσματικά, ιδιαίτερα προς όλες τις συμπολίτισσες και όλους τους συμπολίτες μας στον Δήμο Βόλβης.

            Στον Δήμο Βόλβης, έχουμε απόλυτη ανάγκη από την παρουσία σου, την γνώση, την σοφία, την τεχνογνωσία και το πλούτο των εμπειριών σου, για να πάμε τον τόπο μας μπροστά, για να κάνουμε πραγματικότητα τα όνειρα και τις ελπίδες των συμπολιτών μας και να δώσουμε προοπτική στο μέλλον των νεότερων γενεών.

             Σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.

            Η στράτευσή σου στον αγώνα της παράταξής μας, είμαι βέβαιος ότι θα αποτελέσει το προσκλητήριο έναυσμα, για την συνένωση και συστράτευση όλων των δημιουργικών συμπολιτών μας.

            Όλες και όλοι μαζί, με συνεχή και αποτελεσματική προσπάθεια, έχουμε την βεβαιότητα της επιτυχίας και της πραγματικής ανάπτυξης σε κάθε γωνιά του Δήμου Βόλβης.

            Το παράδειγμά σου, μιας διαδρομής 32 χρόνων, με το έργο σου, είναι εγγύηση και φιλοδοξία μου είναι να το μιμηθούμε και να το ξεπεράσουμε.

            Ναι!  Όλοι μαζί, μπορούμε!
Για επικοινωνία με την παράταξή μας:
Κινητό: 6970101750
Ιστοσελίδα: http://www.georgiosnanakos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Œ