Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Ο προσκαλών, απουσίαζε!

Όπως έστρωσες, θα κοιμηθείς!

Λίγες ημέρες μετά την θεατρική παράσταση του απερχόμενου Δήμαρχου, με την πρόσκλησή του στους υποψηφίους Δημάρχους των δημοτικών παρατάξεων, για το ήπιο κλίμα και άλλες ιστορίες, αποκαλύφθηκε η υποκρισία και όχι μόνο.

Στην πρόσκλησή του, ως εν ενεργεία Δήμαρχου, η οποία προβλέπεται από τον νόμο, προς τις άλλες παρατάξεις, δεν ήταν παρών ο ίδιος!

Εμείς, επειδή σεβόμαστε τους θεσμούς και αυτός είναι ο μοναδικός λόγος για τον οποίο ανταποκριθήκαμε ΚΑΙ σε αυτή την πρόσκληση του απερχόμενου Δήμαρχου Βόλβης, γίναμε μάρτυρες της περιφρόνησης του θεσμικού ρόλου του Δημάρχου, από τον ίδιο αυτοπροσώπως!

«Το ψέμα και η υποκρισία, έχουν κοντά ποδάρια» λέει η λαϊκή σοφία και βρήκε την εφαρμογή της, με την περιφρόνηση του θεσμικού του ρόλου, από τον ίδιο τον απερχόμενο Δήμαρχο Βόλβης, που μας προσκαλούσε! 

Όμως, σας γνωρίζουν όλοι στον Δήμο μας. 

Όλοι οι δημότες έχουν νοιώσει στο πετσί τους, καθημερινά επί τρεισήμισι χρόνια, την συνέπεια του απερχόμενου Δήμαρχου, στην πράξη!

Αδυνατεί να προσφέρει, έστω και τα στοιχειώδη ή τα αυτονόητα.

Καλούμε του συνδημότες μας, με καθαρή συνείδηση και ευθύνη, να δώσουν ένα τέλος στις νοοτροπίες, στις πρακτικές και στα πρόσωπα του κατεστημένου, κάθε είδους, που τόσο κακό δημιούργησαν στον τόπο μας.

Καθαρά και ξάστερα!

ΤΩΡΑ

Ξεκάθαρη επιλογή,

για τον τόπο μας,

για το καλό μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Œ