Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Ανεξάρτητος συνδυασμός

Με το ξέσπασμα της κρίσης πριν τέσσερα χρόνια ήρθαν στην επιφάνεια πολλά στοιχεία του παρασιτικού και διάτρητου συστήματος, με τους δήμους να κατέχουν περίοπτη θέση. Πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν γι’ αυτό. Κι ενώ θα περίμενε κανείς αλλαγή της νοοτροπίας, βλέπει τις ίδιες παλαιοκομματικές συμπεριφορές, τις ίδιες αντιλήψεις, που, με τόσο επώδυνο τρόπο, κόστισαν ακριβά στην ελληνική κοινωνία. Διαπιστώνει κανείς ότι αυτές οι παλαιοκομματικές συμπεριφορές συνεχίζουν να βρίσκονται στο επίκεντρο των διεργασιών ενάμιση μήνα σχεδόν πριν τις εκλογές, σαν να μη συνέβη τίποτα…

Αγαπητοί συμπολίτες δίνουμε μαζί με τα στελέχη μας την μεγαλύτερη μάχη στην τοπική αυτοδιοίκηση. Καταφέραμε, παρά τις τρικλοποδιές που κάποιοι επιχείρησαν να μας βάλουν, κάτι που πριν λίγο καιρό για κάποιους φάνταζε ακατόρθωτο, τη δημιουργία του μοναδικού ανεξάρτητου συνδυασμού στο δήμο Βόλβης. Τις επόμενες μέρες ανακοινώνουμε επίσημα ονόματα υποψηφίων του συνδυασμού μας.

Αγαπητοί μου φίλοι, μπαίνοντας στην τελική ευθεία των εκλογών, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι προσφέρθηκαν να μας στηρίξουν από την κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας μας... Παραμένουμε ανεξάρτητοι χωρίς καμία πολιτική στήριξη διότι θεωρούμε ότι τα καθημερινά μας προβλήματα και η τοπική αυτοδιοίκηση, δεν έχει καμία σχέση με κόμματα και χρώματα!!! Ευχαριστώ πολύ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Œ