Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Τουριστική Έκθεση Σόφιας Φεβρουάριος 2014

Γεώργιος Νανάκος
Υποψήφιος Δήμαρχος Βόλβης
            
   Σε όλη την διάρκεια της μέχρι σήμερα επαγγελματικής διαδρομής μου πίστευα και υπηρέτησα με τις πράξεις μου, την ακλόνητη πεποίθησή μου ότι όταν συνεργαζόμαστε όλοι μαζί, μπορούμε να έχουμε καλύτερα και περισσότερα οφέλη.
   Έτσι και σήμερα, ως υποψήφιος δήμαρχος Βόλβης, θεωρώ αυτονόητη υποχρέωσή μου, να υποστηρίζω με κάθε δυνατό τρόπο και όλες μου τις δυνάμεις, τις εξαιρετικής σημασίας δημιουργικές προσπάθειες  των συμπολιτών μου, σε κάθε τομέα.
Η συνάντησή μου με τον βραβευμένο συμπολίτη μας κ. Παναγιωτίδη από τον οικισμό Πλατεία, ως Καλύτερο νέο αγρότη 2013 ήταν το λιγότερο που όφειλα, για να καταδείξω και αναδείξω ένα παράδειγμα προς μίμηση στον αγροτικό κλάδο, για την ανάπτυξη στον τόπο μας, στον Δήμο Βόλβης.
    Σήμερα, με τους συνεργάτες μου στον κλάδο που δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά, αλλά και ως υποψήφιος Δήμαρχος Βόλβης, μας δόθηκε η δυνατότητα να επισκεφθούμε την Τουριστική έκθεση της Σόφιας.
    
    Κατά την διάρκεια της επίσκεψής μας, συναντηθήκαμε με ορισμένα από τα σημαντικότερα Ελληνικά τουριστικά γραφεία (MELI TOURS, FILOS TOURS, BROS TRAVEL) που δραστηριοποιούνται στον εισερχόμενο τουρισμό από χώρες της Ευρώπης και παρουσιάσαμε τα πλεονεκτήματα της περιοχής μας για να τους παρακινήσουμε να προωθήσουν τους τουριστικούς προορισμούς του Δήμου Βόλβης. 
    Παράλληλα, με την ευκαιρία της παρουσίας μας στην Τουριστική Έκθεση Σόφιας, συναντηθήκαμε και προσκαλέσαμε τουριστικούς πράκτορες και φορείς της Βουλγαρίας να επισκεφθούν τις τουριστικές περιοχές μας. 
   Στις συναντήσεις μας, τους ενημερώσαμε και παρουσιάσαμε τις πολυάριθμες επιλογές τουριστικού ενδιαφέροντος που διαθέτει ο Δήμος Βόλβης και τους προσκαλέσαμε να φιλοξενηθούν από επαγγελματίες τουριστικών καταλυμάτων της Ασπροβάλτας, των Βρασνών, του Σταυρού και των Λουτρών Νέας Απολλωνίας, για να γνωρίσουν την περιοχή μας. 
    Επιπλέον, τους ενημερώσαμε για τους εξαιρετικής σημασίας αρχαιολογικούς χώρους, την σημαντικού περιβαλλοντικού χαρακτήρα και ομορφιάς Λίμνη Βόλβης και τα κορυφαίας ποιότητας τοπικά προϊόντα διατροφής και ευεξίας που διαθέτει η περιοχή μας. 
    Συγχαίρουμε θερμά τον Σύλλογο Ενοικιαζομένων Δωματίων Ασπροβάλτας-Βρασνών για την εξαιρετική πρωτοβουλία και δράση του. 
    Με την επίσκεψή μας στο περίπτερο με το οποίο συμμετείχε στην Τουριστική Έκθεση της Σόφιας, επιθυμούμε να υπογραμμίσουμε την ακλόνητη βούλησή μας να σταθούμε δίπλα στα στελέχη της διοίκησης του συλλόγου και σε κάθε ένα επαγγελματία του Δήμου μας ξεχωριστά.


Γιώργος Νανάκος

14/02/2014
Ενεργός Πολίτης
Υποψήφιος Δήμαρχος Βόλβης
________________________________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Œ