Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Όνομα Παράταξης

Όλοι μαζί! Για το καλό μας
Το όνομα της παράταξης του υποψήφιου Δήμαρχου Βόλβης, Γιώργου Νανάκου.
Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου το απόγευμα, ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλβης Γιώργος Νανάκος, συναντήθηκε με τους κατοίκους του Βαγιοχωρίου και ανακοίνωσε επίσημα το όνομα της παράταξης.
Ο Γιώργος Νανάκος, έχοντας στο πλευρό του τον πρώην Δήμαρχο Νέας Μαδύτου κ. Βλαδίμηρο Όχουνο και άλλους συμπολίτες που υποστηρίζουν την παράταξη, μίλησε στους κατοίκους του Βαγιοχωρίου και ανέπτυξε το μήνυμα που απευθύνει στους πολίτες με την επιλογή του ονόματος της παράταξης.
«Όραμά μας είναι η ενότητα όλων και η στράτευση όλων μας σε μια κοινή προσπάθεια, για να καλυτερεύσουμε τις ζωές μας και τον τόπο μας, χωρίς εξαρτήσεις από κάθε τι που δεν έχει άμεση σχέση με τα θέματα που απασχολούν όλους μας και τον τόπο μας.
Είμαστε στην πράξη, η μοναδική ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ δημοτική παράταξη στον Δήμο Βόλβης και επιζητούμε το «χρίσμα» και την στήριξη ΜΟΝΟ των πολιτών.
Οι κάθε είδους διαχωρισμοί και αδικίες του παρελθόντος και του σήμερα, είναι οι αντίπαλοί μας και καλούμε μαζί μας, όλες τις συμπολίτισσες και όλους τους συμπολίτες μας, ώστε να αφήσουμε πίσω μας αυτά που μας διαχωρίζουν, προτάσσοντας αυτά που μας ενώνουν, για να επιτύχουμε το καλύτερο για όλες και όλους.» τόνισε ο Γιώργος Νανάκος.
Αναλύοντας το όραμα και την φιλοσοφία με την οποία σκοπεύει να υπηρετήσει τον Δήμο Βόλβης, με την ανάδειξη της παράταξης στην διοίκηση του δήμου με την ψήφο των πολιτών, τόνισε ότι:
«Επιλέξαμε έναν από τους μικρότερους οικισμούς του Δήμου Βόλβης, το Βαγιοχώρι, για να ανακοινώσουμε το όνομα της παράταξής μας που εκφράζει το όραμα, την φιλοσοφία και το πραγματικό ενδιαφέρον για κάθε γωνιά του δήμου μας.
Το όραμά μας είναι η ισότιμη ανάπτυξη όλων των χωριών και περιοχών του Δήμου Βόλβης, ώστε να απαλειφθούν οι ανισότητες και οι διαφορετικές ταχύτητες που υπάρχουν σήμερα.
Οι περιοχές του Δήμου Βόλβης, έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά και ταυτόχρονα πολλά πλεονεκτήματα.
Έχουμε τις πεδινές και ορεινές περιοχές του οροπεδίου της Δημοτικής Ενότητας Αρέθουσας και τις πεδινές και ημιορεινές περιοχές των Δημοτικών Ενοτήτων Εγνατίας, Νέας Απολλωνίας, Νέας Μαδύτου και τμήματος της Ρεντίνας, που περιβάλλουν την λίμνη Βόλβη, οι οποίες έχουν κυρίως αγροτικό προσανατολισμό στις επαγγελματικές δραστηριότητες των κατοίκων, παράγοντας γεωργικά και κτηνοτροφικά προϊόντα.
Έχουμε τις παραθαλάσσιες περιοχές των Δημοτικών Ενοτήτων Αγίου Γεωργίου και τμήματος της Ρεντίνας, στον Στρυμονικό Κόλπο, οι οποίες έχουν κυρίως τουριστικό προσανατολισμό στις επαγγελματικές δραστηριότητες των κατοίκων και υποδέχονται πολύ μεγάλο αριθμό επισκεπτών.
Στόχος μας είναι η στενή συνεργασία όλων των περιοχών, ώστε με την δυναμική υποστήριξη του δήμου, να δημιουργηθούν αμοιβαία οφέλη, δηλαδή θέσεις εργασίας με νέα εισοδήματα και πραγματική ανάπτυξη.
Η προβολή του τόπου μας, όλων των περιοχών του Δήμου Βόλβης, οφείλει να περιλαμβάνει όλα τα πλεονεκτήματα που διαθέτει.
Η αποδεδειγμένη πείρα και οι ικανότητες των στελεχών που πλαισιώνουν την παράταξή μας, αποτελούν εγγύηση για την επιτυχία του έργου που μπορούμε να προσφέρουμε, προς όφελος όλων ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ.
Όλοι μαζί! για το καλό μας, είναι το ξεκάθαρο κάλεσμα κοινής λογικής που απευθύνουμε στους πολίτες του Δήμου Βόλβης και έχουμε εμπιστοσύνη στην κρίση τους.»

Για επικοινωνία με την παράταξή μας

ΤΗΛΕΦΩΝΑ Σταθερό: 2397061025, Κινητό: 6970101750
Ιστοσελίδα: http://www.georgiosnanakos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Œ