Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Πότε θα αναλάβετε τις ευθύνες σας?

Οι φήμες που κυκλοφορούσαν, για ζήτημα οικονομικής διαχείρισης στην Ανώνυμη Εταιρεία Ιαματικών Λουτρών Νέας Απολλωνίας «Μέγας Αλέξανδρος», επιβεβαιώθηκαν με τον πλέον επίσημο τρόπο στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλβης, την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου.

 Αναφερθήκαμε σε διαχρονικό σκάνδαλο και θέσαμε συγκεκριμένα ερωτήματα, τα οποία οφείλει να απαντήσει η σημερινή διοίκηση του Δήμου Βόλβης, διότι είναι αποκλειστικά υπεύθυνη αυτή και μόνον αυτή, και θα κριθεί για τις πράξεις και τις παραλείψεις της, από τους πολίτες,
Οι εξελίξεις, ξεπέρασαν την φαντασία μας!

Από τα πλέον αρμόδια πρόσωπα, τον πρώην, αλλά και τον νυν Δήμαρχο Βόλβης και επί πλέον από Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους, δηλώθηκε ότι έχει ανατεθεί σε ορκωτούς λογιστές να διεξάγουν έρευνα για την διαχειριστική περίοδο 2012-2013!
Δηλώθηκε επίσημα ότι το πόρισμα των ορκωτών λογιστών θα είναι έτοιμο στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας.
Το διαχρονικό σκάνδαλο των πολύπαθων Λουτρών Νέας Απολλωνίας του Δήμου Βόλβης, όπως δηλώθηκε επίσημα, υπάρχει η πιθανότητα να μην έχει σταματημό.
Στα ερωτήματα που θέσαμε και περιμένουμε τις απαντήσεις της σημερινής διοίκησης του Δήμου Βόλβης, δυστυχώς, προστίθενται νέα και έχει υποχρέωση απέναντι στους δημότες να απαντήσει,
  •      Ποια είναι τα συμπεράσματα του πορίσματος των ορκωτών λογιστών?
Αν είχατε πρόθεση και ικανότητα να προσφέρετε χρήσιμο έργο στον τόπο και τους πολίτες, μπορούσατε τα προηγούμενα χρόνια της θητείας σας και όχι τώρα που λήγει!

Σας καλούμε να ορίσετε ΑΜΕΣΑ, τις αμέσως επόμενες μέρες, έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, απαντώντας στα ερωτήματα που θέτουν όλες και όλοι, στον τόπο μας.

Είναι καιρός, να αναλάβετε τις ευθύνες σας!

Οφείλετε να αναλάβετε τις ευθύνες σας!

Οι πολίτες του Δήμου Βόλβης, έχουν δικαίωμα να γνωρίζουν!

11 Φεβρουαρίου 2014

Γεώργιος Νανάκος

Ενεργός Πολίτης
Υποψήφιος Δήμαρχος Βόλβης
______________________________________________________________

5 σχόλια:

  1. Κύριε Γιώργο, στα Λουτρά αλλά και στις Δημοτικές Επιχειρήσεις, γενικά, έχουν γίνει πολλά σκάνδαλα. Το δικό μου ερώτημα είναι τι διαχείριση θα πρέπει να έχουμε από εδώ και πέρα. Ακόμα το ΔΣ του δήμου έβγαλε ομόφωνα ψήφισμα για να του παραχωρηθεί ο παλιός ΕΟΤ στην Ασπροβάλτα, ώστε να τον εκμεταλλευτεί αυτός και να μην γίνει η παραχώρηση. Ποιες είναι οι θέσεις σας για τα θέματα αυτά; Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H εταιρία με την επωνυμία «Α.Ε. Ιαματικών Λουτρών Νέας Απολλώνιας – Μέγας Αλέξανδρος» και έδρα τα λουτρά Νέας Απολλώνιας, δημιουργήθηκε με σκοπό την εκμετάλλευση, αξιοποίηση και προστασία των ιαματικών πηγών της Νέας Απολλώνιας. Παράλληλα ασχολείται με την ευρύτερη προώθηση του ιαματικού τουρισμού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

    Κύριος μέτοχος της εταιρίας είναι ο Δήμος Βόλβης και συμμετέχει με ένα μικρό ποσοστό και ο σύλλογος των κάτοικων του οικισμού των Λουτρών Νέας Απολλώνιας.

    Σήμερα η εταιρία διοικείται από 7μελές Διοικητικό Συμβούλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θέλω να πω με το παραπάνω πως τα λουτρά δεν είναι καθαρά Δημοτική αλλά μικτή επιχείρηση και μάλιστα ΑΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λύτος Δ.Κωνσταντίνος εγώ δεν ξέρω να σου απαντήσω στις ερωτήσεις σου. Απλά έκανα έγραψα κάποιες διευκρινήσεις. Ας ελπίσουμε πως κάποιος θα απαντήσει υπεύθυνα. Εκείνο που γνωρίζω είναι πως τον διευθύνων σύμβουλο τον διορίζει ο πρόεδρος και στην προκειμένη περίπτωση ο Δήμαρχος και ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ πως το διοικητικό συμβούλιο από κάποιους ψηφίζεται. Από ποιους όμως δεν ξέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Œ